Tuesday, 29 November 2011

Warkah untuk Sahabat.

Assalamualaikum.


Ooohooii.. hoi.. Sihat?

Ini ari guwa free separuh hari. So guwa teringin la nak mengeluarkan entry-entry menarik kepada lu org. Tp apakan daya, jodoh kita xdak lagi myb. Heh. Guwa maseh xdak idea untuk buat entry-entry yang dapat mengembirakan hati lu org. Puas guwa tanyer member-member comel guwa cter pe nak tulis. Dorang cakap tulis jerk apa-ape. Kejadah pe "apa-ape" tuu? Aishh. Tp tak pe ahh, untuk lu org yang baek (heh.) guwa pon produce la satu warkah untuk lu org. So lu org relek-relek jerk. Haha.





Warkah untuk Sahabatku..

Hari itu kita-kita jalan sekali, bestkan jalan sambil bergurau. Tp lagi best bila awak-awak sumer kasi hadiah tu, tu la hadiah paling saya tak boleh lupa. Senyuman manis awak-awak sumer. Esok-esok bila saya tak boleh jalan, saya nak awak-awak sumer iringi saya, masa tu saya dah tak boleh nak panggil awak-awak sumer macam selalu, awak-awak sumer yang kena datang. Mase tu juga saya nak hadiah lagi tp saya dah tak nak senyuman awak-awak sumer tu. Saya nak Al-Fatihah. Awak-awak sumer bacakan untuk saye ye. Sebab saya dah  tak boleh baca sendiri masa tu. Pastu, bile ada orang letak saya bawah papan, awak jangan nanges atau cari saya sebab saya dah tak boleh tegur  awak. Janji ek!!! (Johorian lagi)...  Friendship Forever….

"Sekali lu org dah jadi kawan guwa, smpi bila-bila lu org akan jadi kawan guwa. Guwa sayang kawan-kawan guwa"

p/s : Ooowh.. plisss jgn nanges dek kerana warkah guwa tuu.. hahak..

Sunday, 27 November 2011

First time.. pelan2 kayuh..

Assalamualaikum.


Helo sumer. Haha. Pe kabar?

Yeahh!!  Citer die skang guwa dah ada blog. So lu org sumer bley ahh usha2 blog guwa. Untuk itu guwa akan cube mendalami dan menghayati ilmu perblogkan ini untuk menyediakan entry2 yang menarik untuk lu org. Guwa akan cube sedaya memberikan info2 yang menarik, berguna lagi esaited untuk lu org menjengok ke blog nie. Mana la tau kan guwa dapat menceriakan hari2 lu org yang sedang gundah gulana. Setidak-tidak nyer guwa dapat mengukir senyuman di wajah lu org. Dapat pahala ye dak? Tp xtau la kalo lu org muke cam robot, ketat jerk, mmg xley nak buat hape la.



Uuucakk!! macam cilake.

Oppss. Sebelum guwa lupe, kat sini guwa mengalu-ngalu kan lah lu org untuk komen2, bual2, beramah mesra, suai kenal pastu.. hmm.. macam2 ahh, xdak masalah. Boley2. Masalah nyer lu org komen atau tidak jerk. Tp lu org komen atau tak, guwa xkesah sangat pon pasal tu. Heh. Menda2 kecik cengini celah2 gigi jerk bagi guwa. Sbb guwa cool *muntah ijou*. 

Oke ahh. Smpi sini jela ek (Slank Johor). Guwa tulis pepanjang pon bukan lu org reramai bace pon ek. Ye dak? Ek? Aishh. *tertarik ngan joho myb*

"Hidup jangan susah sangat. Ingat angin tu x berbentuk, awan sukar diramal."

p/s : guwa berharap sangat yang brothers xkan kutuk mende nie, tp apakan daya itu hanya mmpi bg guwa. Cess.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...