Sunday, 27 November 2011

First time.. pelan2 kayuh..

Assalamualaikum.


Helo sumer. Haha. Pe kabar?

Yeahh!!  Citer die skang guwa dah ada blog. So lu org sumer bley ahh usha2 blog guwa. Untuk itu guwa akan cube mendalami dan menghayati ilmu perblogkan ini untuk menyediakan entry2 yang menarik untuk lu org. Guwa akan cube sedaya memberikan info2 yang menarik, berguna lagi esaited untuk lu org menjengok ke blog nie. Mana la tau kan guwa dapat menceriakan hari2 lu org yang sedang gundah gulana. Setidak-tidak nyer guwa dapat mengukir senyuman di wajah lu org. Dapat pahala ye dak? Tp xtau la kalo lu org muke cam robot, ketat jerk, mmg xley nak buat hape la.



Uuucakk!! macam cilake.

Oppss. Sebelum guwa lupe, kat sini guwa mengalu-ngalu kan lah lu org untuk komen2, bual2, beramah mesra, suai kenal pastu.. hmm.. macam2 ahh, xdak masalah. Boley2. Masalah nyer lu org komen atau tidak jerk. Tp lu org komen atau tak, guwa xkesah sangat pon pasal tu. Heh. Menda2 kecik cengini celah2 gigi jerk bagi guwa. Sbb guwa cool *muntah ijou*. 

Oke ahh. Smpi sini jela ek (Slank Johor). Guwa tulis pepanjang pon bukan lu org reramai bace pon ek. Ye dak? Ek? Aishh. *tertarik ngan joho myb*

"Hidup jangan susah sangat. Ingat angin tu x berbentuk, awan sukar diramal."

p/s : guwa berharap sangat yang brothers xkan kutuk mende nie, tp apakan daya itu hanya mmpi bg guwa. Cess.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...